Pradžia Straipsniai Tobulos vaišės po vestuvių ceremonijos

Tobulos vaišės po vestuvių ceremonijos

vaises po ceremonijos

Į vestuvių ceremonijas įprastai susirenka ženkliai daugiau svečių, nei dalyvauja pagrindinėje šventėje. Tai tolimesni draugai, giminaičiai, kolegos, norintys pasveikinti jus santuokos proga. Šie žmonės rodo jums dėmesį, skiria savo laiką, tad įprasta po ceremonijos nors šiek tiek laiko skirti buvimui su jais bei vaišėms.

Tradiciškai jaunieji į ceremoniją susirinkusius svečius prie bažnyčios ar santuokų rūmų vaišina saldainiais ir putojančiu vynu. Pateikiame jums keletą patarimų, kaip padaryti, kad vaišės po vestuvių ceremonijos būtų tobulos.

  • Aptarkite su kunigu ar santuokų rūmų atstovu, ar kieme galima bus pasibūti su svečiais po ceremonijos. Jei jie neprieštaraus, aptarkite ir laiką, kiek galėsite pabūti su artimaisiais. Tai labai svarbu, nes populiaresnių bažnyčių kiemeliuose, dėl didelės jaunųjų gausos, neleidžiama užsibūti ilgiau nei 30 min.
  • Po vestuvių ceremonijos neturėsite labai daug laiko sveikinimų priėmimui ir ilgam bendravimui, tad viską reikėtų organizuoti labai efektyviai. Mes rekomenduojame neapkrauti draugų, pamergių papildomais rūpesčiais ir vaišių organizavimą patikėti profesionalams. Susitarkite su restoranu, kuriame darysite šventę, kad skirtų jums vieną padavėją, kuris jūsų ceremonijos metu paruoš staliuką su taurėmis, gėrimais, aptarnaus svečius. Taip atsikratysite tokių klausimų, iš kur gauti taures, kaip greitai viską surinkti, kai svečiai išsiskirstys ir galėsite visą dėmesį skirti tiems, kurie atėjo jus pasveikinti.

vaises

  • Būkite originalūs vaišindami svečius. Putojantis vynas/ šampanas ir saldainiai nėra vienintelis pasirinkimas.   Taip daro visi. Paieškokite įdomesnių sprendimų. Svečius galite vaišinti alkoholiniais ir nealkoholiniais kokteiliais, sultimis, naminiu limonadu, namine gira, ypatingais gėrimais, kuriuos mėgstate patys. Jei jūsų vestuvės vyks vėsiuoju metų laiku drąsiai galite rinktis karštą vyną, kavą, arbatą. Visais atvejais turėkite bent keletą taurių vandens ir sulčių negeriantiems, vairuojantiems svečiams, vaikams.
  • Kalbant apie gėrimus, atkreipkite dėmesį į tai, kad taurės turi būti tik stiklinės! Jaunieji kartais galvoja, kad sutaupys pirkdami vienkartines taures, ar dar blogiau – puodelius, tačiau nuomotis kokybiškas taures kainuoja daug pigiau. Jei jau rengiate gražią, stilingą vestuvių šventę, neprastinkite jos tokiais atributais, kaip vienkartiniai indai.
  • Užkandžiai, kuriais vaišinsite svečius po ceremonijos, turi būti lengvai, patogiai paimami ir valgomi. Reikėtų vengti į popierėlius įpakuotų saldainių, nes juos gali išnešioti vėjas. Svečius drąsiai galite vaišinti įvairiomis uogomis, vieno kąsnio užkandukais, mini pyragėliais (geriau be glajaus, kuris saulėje tirpsta), prancūziškaisiais macaronsais.
  • Nepamirškite viską po pasibuvimo viską susitvarkyti. Net neabejojame, kad patys tam nelabai turėsite laiko ir ūpo. Tad grįžtame prie pirmojo patarimo – užsakę aptarnavimo paslaugą – tvarkymo išvengsite. Pasibuvę su svečiais, iš karto galėsite keliauti įgyvendinti kitų nuostabiosios dienos planų.

 

Komentuoti

Rašykite komentarą
Įveskite savo vardą